![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCMp1th3DTEqFTrEsy09nWnf8Y-5DOTaqA_jhyEJEJkqckp-VRG8oan3HYqTWmdSqZT7XBkrkZ95VLlVT7XaCnODJnReyaIj2lWHSFxX_VjyuIlWGqEaKxdMdlAxksrmQfr7q0RZdeeBNf/s320/szilvalekv%C3%A1r2_Copy.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCuHqLKZALciA1B2QFjQaueufQ9Cw8PjS97zAIBm_Ml1MoZvX-OWiCgAEGVOuzg7w5iX7z92vPMmKfnuaeZeDlPUGR3kMuXML31_VuQNkwzE51VoAAJko4H32A1Hq5jwl6cWN0i0whx0zF/s200/szilvalekv%C3%A1r5_Copy.jpg)
A kezdetek...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcwMZpcs1DtnF6uBPkExUC_AtVy-4h_V1j1LrqfLlTKwRMUVsAEkpf2Nhv_wOCbDyDL5LlI5E7DYH4UHArmnKjGRkiU2Djr3HHhWNtSp6fcmn6cpeP2GAQQ05_uxiBvWt3gnhVjM9pP4BZ/s320/szilvalekv%C3%A1r4_Copy.jpg)
Három óra alatt elkészültem, ami nem vészes idő szilvalekvár esetében.
Főleg kerti sütéssel-főzéssel megoldva...
Amit láttok a lekvárban az nem sült giliszta, hanem vaníliarúd. Mert azzal, plusz zöldcitrom héjjal, nádcukorral fűszereztem.
A belefőtt füst pedig olyan zamatossá tette, hogy csak na!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése