AJÁNLOM RENDHAGYÓ LAKBERENDEZÉSHEZ, BARKÁCSOLÁSHOZ, SAJÁT KEZŰLEG KÉSZÍTETT AJÁNDÉKOK, DÍSZEK FABRIKÁLÁSÁHOZ

fordító

Gyűrűpárna, SK

forrás

Timinek küldöm, aki hamarosan házasodik!

Na, ez aztán egyszerű "barkácsötlet". A meghívott családok is kaphatnak egy-egy darabot, amit emlékként, díszként vagy illatpárnaként is használhatnak a szekrényben. Ha nem tudsz horgolni, akkor a turiban (még most télen - gyorsan szerezd be!) biztos tele van pulóverrel az üzlet. Flízzel, vagy gyapjúval megtöltöd.
Kiegészítheted a szatén szalagot egy pici kártyával is, amin a nevetek és a Nagy Nap dátuma szerepel...

1 megjegyzés:

Timi írta...

Tényleg elkényeztetsz! :)

No, a "hamarosan" még picit odébb van, csak jó időben nekiálltam ötletelni. :D Így persze bőven lesz időm a kreatív projektekre is, ami reményeim szerint kicsit azért gazdaságosabbá teszi majd a szervezést...

Tudok kötni is, horgolni is. :) Mondjuk szerintem ez a kötött párna inkább egy téli esküvőn nézne ki jól (ott irtó hangulatos lenne!), mi jövő tavaszra vagy nyárra tervezzük (még ütköztetjük az érveket, hogyan akadályozza kevésbé az államvizsgámat, ha inkább előtte vagy inkább utána van egy-két hónappal).

Elviszem azért magamhoz ezt is (most az jutott eszembe, hogy egy könnyebb csipkemintával horgolt párna máris jobban passzol a melegebb évszakokhoz is), és még egyszer köszönöm, hogy így elhalmozol ötletekkel. :)