AJÁNLOM RENDHAGYÓ LAKBERENDEZÉSHEZ, BARKÁCSOLÁSHOZ, SAJÁT KEZŰLEG KÉSZÍTETT AJÁNDÉKOK, DÍSZEK FABRIKÁLÁSÁHOZ

fordító

Egy korábbi fotót találtam meg, ezért nem időszerű, naprakész a trikolor desszert, de nagyon szerettem készíteni, így megmutatom késéssel is.. 

A Facebookon tettem közzé anno, onnan mentem át ide az eredeti leírást...
Onnan indulunk ki, hogy osztálymindenesként az ünnepi, iskolai kézműves programhoz kellett bevásárolnom. A feladat a felső osztályoknak az, hogy nemzetiszínű szendvicseket kell készíteni a meghívott huszároknak és nyomdász hagyományőrzőknek.
Igen ám, de ezzel kapcsolatban, mint bevásárló, felmerült néhány kérdés; amiből az lett, hogy végül megkérdeztem az osztályfőnök tanárnőt, hogy mi lenne, ha nem szendvicset készítene a 8. osztály, hanem édességet. Így vált valóra ez a nemzetiszínű gyümölcsdesszert.

Teszteltem többféle összeállításban és segítségképpen íme néhány jó tanács.
1. A kiwit egy kis zselésítő cukorral feltétlenül föl kell főzni, mert nyersen turmixolva nagyon leves lesz. A szép zöld színéből veszít ugyan valamennyit, de muszáj. A fölötte lévő réteget elbírná ugyan, de a leve fölfelé nyomakodik, mikor mennek rá a rétegek. Nem kell masszív zselét csinálni, csak éppenhogy...
2. Fehér rétegnek jó egy sűrű joghurt is (vaníliás cukorral), de a szavazóbizottság inkább a joghurtos túrókrémet találta különlegesen finomnak (vaníliás cukor, cukor, citromhéj).
3. A málna nyersen turmixolva, cukorral is jó, de ha ugyanolyan arányban zselésítjük, mint a kiwit, akkor egy picit határozottabb vonalú rétege lesz.

1 megjegyzés:

Achima Abelard írta...

We willen graag de uitzonderlijke service erkennen die we tijdens het hele herfinancieringsproces hebben ontvangen. De professionaliteit en kennis van de heer Pedro van de leningmaatschappij was indrukwekkend en werd echt gewaardeerd. De heer Pedro is een betrouwbare leningfunctionaris. In het verleden hebben we ervaring met verschillende andere banken en vonden we het proces frustrerend en vervelend. De heer Pedro deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat aan al onze behoeften werd voldaan en dat alles grondig en efficiënt werd afgehandeld. We hebben en zullen hem in de toekomst blijven aanbevelen.” Mr Pedro Contact E-mail:
pedroloanss@gmail.com WhatsApp+1-510-854-9661