Bízzatok bennem, a folyamat nem fordítva történt, valóban a megfelelő sorrendben készültek a fotók!!
A kristálygomba szárítható is, hiszen egyszer a véletlenül kihullott darabkákat megszáradva találtam meg a konyhában.
Kíváncsi természetemnek köszönhetően azonnal jött a kérdés, vajon újraéleszthető-e.
És igen!!!
Azóta így tárolom a felesleget és adom tovább az érdeklődő barátaimnak.
Nincs vele semmi teendő, ugyanúgy járok el vele, mint a friss gombákkal.
Miután megszívták magukat vízzel, ismét teszik a dolgukat.
Ja, el ne felejtsem!
Kipróbáltam a kristálygomba tejre gyakorolt hatását is.
Működött, csak nem az én ízlésemnek megfelelő. Viszont nem vagyunk egyformák, így másnak attól még "ízelhet", ezért lássuk...
A nehézség a tej romlandóságából adódik; hiszen a gombák a hűtőben nem igazán teszik dolgukat,
a tej meg szobahőmérsékleten -főleg nyáron- nagyon is teszi a dolgát.
Sikerült két hűvösebb nyári napot választani a kísérletezésre.
Tej + cukor + kristálygomba + megfelelő hőmérséklet + 24 óra = nem romlott, hanem a gombák által kezelt, enyhén habzó, kissé édeskés tej.
Nem változott az állaga; nem túrósodott, nem nyálkásodott, minden rendben volt vele.
Szóval minden neten keringő elmélettel ellentétben a gyakorlat mást igazolt.
1 megjegyzés:
Valóban nagyon jó a hatása a Japán Kristálygombának. Én minden nap fogyasztom, több az energiám, mindenfajta bélproblémám megszűnt, jobb az emésztésem, könnyű és rendszeres a székletürítésem!
Csak ajánlani tudom.
Itt beszerezhető: http://www.japankristaly.n1.hu
És nagyon jó még a Tibeti kefirgomba is!
Házi készítésű kefírt lehet vele készíteni, ami tele van hasznos, élő mikroflórával.
Én itt vettem: http://www.kefirgomba.n1.hu
Megjegyzés küldése